Klasický Crémant d’Alsace. Šumivé zlato vyráběné tradiční metodou champenoise (čti šapenoáz). Chutná podobně jako šampaňské, ale jeho cenovka je oproti němu mnohem nižší. Vyrábí se v osmi regionech, z nějž největší a nejzajímavější je Alsasko. Oproti šampaňskému má taky větší variabilitu odrůd, z nichž se může vyrábět. Brut cuveé, vlajková loď každého vinaře, je pečlivě zvolená kombinace dvou, nebo více odrůd. Odrůdy Crémant d’Alsace můžou být - Auxerrois, Rulandské modré, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay a Rýnsky ryzlink. Alsaský Crémant rosé je možné vyrábět pouze z Rulandského modrého. V tomto setu naleznete klasiku. Klasická brut anebo extra brut cuveé a dvě rosé od našich vinařů.
1. Francois Schwach Blanc de Blancs Brut (bez siřičitanů)
2. Dopff Au Moulin Cuveé Julien Brut
3. Jean Paul Ecklé - Brut
4. Eblin Fuchs Blanc de Blancs Brut
5. Mittnacht Fréres Rose Brut
6. Jean Paul Ecklé Rosé